سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه برای کاری با تو دوستی کند، با برآوردنش از تو روی خواهد گرداند . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :235
بازدید دیروز :10
کل بازدید :92662
تعداد کل یاداشته ها : 63
103/9/5
8:16 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
فرهنگ شیرزادی[34]

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

 یه آموزش خیلی ساده اما جالب و کاربردی که به درد همه دوستان می خوره

یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که بعد از چند ماه معمولاً برای همه درایوهای نوری ایجاد می‌شود این است که درب آن‌ها باز نمی‌شود.

یعنی با فشردن، دکمه Eject هیچ اتفاقی نمی‌افتد و احتمالاً شما یک سوزن بر می‌دارید و در سوراخ سی‌دی‌رام فرو می‌کنید تا خارج شود.

http://tutorials.aftab.cc/hardware/cd-rom/dvd-rom-1.jpg

اما باید بدانید که تمام این مشکلات به خاطر فرسوده شدن تسمه سی‌دی یا دی.وی.دی رام است. (CD-ROM or DVD-ROM)

برای رفع این مشکل، خودتان باید دست به کار شوید. کار بسیار ساده‌ای است. لازم نیست بی‌خود به مراکز تعمیرات و گارانتی و ... مراجعه کنید تا حسابی شما را سرکیسه کنند!

به یک مرکز تعمیرات دستگاه‌های صوتی و تصویری مراجعه کنید و یک تسمه شماره 22 یا 23 تهیه کنید.

پیچ‌های CD-ROM را به آهستگی باز کنید تا جایی که بتوانید تسمه را ببینید.

دقت کنید که همه چیز طبق قاعده باز می‌شود، پس به جایی فشار بیش از حد وارد نکنید. (بد نیست این آموزش تصویری را برای دیدن مراحل باز کردن درایو مشاهده کنید)

http://tutorials.aftab.cc/hardware/cd-rom/dvd-rom-2.jpg

تسمه در تصویر مشخص است

تسمه قبلی را در آورید و با تسمه جدید جایگزین کنید. همین!

حالا مطمئناً مشکل شما رفع شده است و دکمه به خوبی کار می‌کند...

موفق باشید


93/2/13::: 12:53 ص
نظر()
  
  

 

بالا بردن عمر لپ تاپ با چند نکته ساده

 

بالا بردن عمر لپ تاپ با چند نکته ساده

 

زمانی لپتاپ یک وسیله تجملاتی برای مهندسین عالی رتبه محسوب می‌شد. اما این روزها بسیاری از دانشجویان مخصوصا دانشجویان رشته‌های مهندسی یک کامپیوتر قابل حمل به همراه دارند. اگر به دانش‌آموزان فامیل و آشنا حتی اگر نگاهی بیاندازیم هم تعداد بسیاری زیادی از آنها را می‌بینیم که سرشان گرم لپ‌ تاپ است و دیگر علاقه گذشته را به کامپیوترهای رومیزی سری PC نشان نمی‌دهند.

اما مشکل از آنجایی شروع می‌شود که اکثرا نمی‌دانیم چطور از این همراه نسبتا گرانقیمت مواظبت کنیم در حالی که لپ تاپ به خاطر ظریف بودن و حمل شوندگی بسیار زیاد به نسبت PC بسیار بیشتر در معرض آسیب است.

برای همین امروز موضوع صحبت‌مان درباره راه‌هایی برای بالا عمر لپ تاپ است. در اولین قدم باید اشکالات کار را بفهمیم و سپس آنها را رفع کنیم :

 

تنظیمات کارخانه:
عموما در اسمارت فون‌ها، تنظیمات کارخانه‌ای ( مانند روشنایی صفحه نمایش ) بیشتر از آن چیزی است که هر کاربر نرمالی به آن نیاز دارد. معمولا این جوری لپتاپ در نگاه اول زیباتر به نظر می‌رسد! با تنظیم کردن مجدد این میزان روشنایی هم به خودتان رحم می‌کنید و هم به باتری لپتاپ‌تان و هم به خود لپتاپ !
این که می‌گویند که کارخانه بهتر می‌داند چطوری باید تنظیم کند را بریزید دور! برای اکثر مردمی که تا توی رختخواب هم با کامپیوتر کار می‌کنند این مسئله بسیار مهم است. خیلی بد است که تا آخرین لحظه قبل از به خواب رفتن یک نورافکن توی چشم شما باشد!

 

شارژ کردن زیاد باتری:
باتری‌های لپ‌تاپ عمدتا بر این اساس ساخته می‌شوند که جدا از برق باشند. افراد زیادی را می‌بینیم که از لپ تاپشان به عنوان دستگاه اصلی در دفتر یا خانه استفاده میکنند و عموما در تمام مدتی که دارند با دستگاه کار میکنند سیم برق به این دستگاه وصل است.
بهتر است در مدت استفاده این سیم به دستگاه وصل نباشد و باطری به طور نرمال بر اثر استفاده خالی شود و دوباره دستگاه را به پریز بزنید و شارژ کنید. این کار از پیری زودرس باتری جلوگیری می‌کند.

 

حرارت بالا:
دو راه برای گرم کردن لپ تاپ وجود دارد. استفاده سنگین و طولانی مدت در شارژ گذاشتن. این کار به راحتی می‌تواند عمر دستگاه شما را کم کند. کلا هر نوع وسیله الکتریکی با گرمای زیاد مشکل خواهد داشت.
اینکه مطمئن بشید که کامپیوترتان میتواند به آسانی نفس بکشد هم مسئله ی مهمی است. برای مثال در جایی که اصلا هوا گردش ندارد یا روی تخت قرار ندهید لپ تاپ را چون باز هم گرمای بالای لپ تاپ را شاهد خواهید بود.
جدیدا هم که مشخص است مخصوصا آقایان نباید لپ‌تاپ را روی پا بگذارند. برای این جور مواقع بهتر است یک چیزی مانند بالش مناسب میان لپ تاپ و پای شما باشد.
یک سایت هست به آدرس coolpad.ir که کول پدهای خیلی خوبی دارد و در ایران تهیه انواع کول‌پدها را مهیا کرده است.

 

هارد اکسترنال:
نرم افزارهایی که بیشتر از آنها استفاده می‌کنید در واقع همان نرم افزارهایی هستند که بیشترین حجم رم‌تان را اشغال میکنند. درست است که می‌توانید از فلش مموری برای کمک به رم لپ تاپ استفاده کنید اما در کل کار زیادی برای این بخش نمی‌شود کرد.

می‌ماند قسمت مربوط به هارد کامپیوتر که یک قطعه داخلی پراستفاده است اما لزومی هم ندارد همیشه پر از اطلاعات باشد! بهتر است قسمتی از اطلاعات را روی یک هارد اکسترنال ذخیره کنید. این جوری علاوه بر این که لازم نیست یک لپ تاپ معمولی را به خاطر هارد بالایش به قیمت بالایی بخرید یک جور پشتیبان همیشگی هم دارید.
بعد از سیلی که در بعضی از کشورهای آسیایی آمد قیمت هارد به شدت بالا رفت. اما الان وضع کمی بهتر شده است. در ثانی باز هم یک هارد اکسترنال علاوه بر این که قابلیت حمل و نقل بالایی دارد از قیمت پایینتری به نسبت هارد لپتاپ برخوردار است.
یادتان باشد پیشتیبان گیری مهم‌ترین اصلی است که حرفه‌ای‌ها رعایت می‌کنند. این جوری به لپ تاپتان هم کمتر فشار می‌آید. حتی اگر به من باشد می‌گویم درایو CD یا DVD اکسترنال هم استفاده کنید

 

ماوس:
بیشترین سخت‌افزاری که در کنار لپ تاپ خریده می‌شود ماوس است. بعد از یک مدت ممکن است به trackpad خود لپتاپ برای شما عادی بشود و بتوانید به خوبی از آن استفاده کنید. در این صورت خرید یک ماوس خیلی بی‌معنی به نظر می‌رسد.
اما به نظر من بردن تجربه استفاده از ماوس از PC به لپ تاپ ارزش کمی دست به جیب شدن را دارد. فقط خواهشا از این ماوس‌های ارزانقیمتی که بعضا اشانتیون هم می‌دهند استفاده نکنید! ماوسهای خوبی با قیمتی زیر 50 یا حتی 25 هزار تومان در بازار هست که علاوه بر کیفیت بسیار بالا برای استفاده سریع و دقیق ( مثلا در بازی‌ها و کارهای گرافیکی ) به سلامتی دست به خصوص مچ دست شما توجه بسیاری دارند.
استفاده از پد لپ تاپ به مرور زمان علاوه بر کثیفی و چرب شدن که از زیبایی لپ تاپ شما کم می‌کند باعث آسیب به سلامت شما و لپ تاپ هم می‌شود. استفاده از آن‌ را مواقعی موکول کنید که واقعا ماوس در دسترس نباشد.

 

پوشش لپتاپ
لپ تاپ قابلیت حمل زیادی دارد. برای همین ممکن است هر جایی از آن استفاده کنیم و بعد از استفاده هم در هر جایی که دستمان رسید آن را قرار بدهیم.
اما توصیه می‌کنم حتما از پوششی مثل کیف برای لپ تاپ استفاده کنید. مخصوصا وقتهایی که با آن کار نمی‌کنید آن را درون کیف بگذارید. خراشها و خط و خش‌هایی که معمولا بدجور هم توی ذوق می‌زنند همیشه در انتظار تنبلی شما هستند!

نکته دیگری هم هست این است که نیاز نیست 50 مدل کیف لپتاپ با قیمتی بسیار زیاد بخرید! یک کیف معمولی این روزها با قیمتی حدود 50 هزار تومان و کیفیت خیلی خوب قابل تهیه است. اگر استفاده خاصی ندارید یا لوازم خاصی را مجبور نیستید در کنار لپ تاپ داشته باشید، خرید کیفهای مارکدار با قیمت خیلی بالا کار عاقلانه‌ای محسوب نمی‌شود.

 

تمیز کردن
علاوه بر اینکه لپ تاپ را باید در جایی نگاه دارید که هوا جریان دارد و دمای مناسبی هم دارد، باید در جایی دور از گرد و غبار آن را نگه دارید. گرد و غبار به سرعت می‌تواند جلوی تهویه مناسب را بگیرد و صدماتی جدی به دستگاه وارد کند.
در ثانی برای تمیز کردن همیشه به دنبال راه‌های مناسب باشید. گاهی بد نیست چند هزار تومان هزینه کنید و دستمال ویژه لپ تاپ خودتان را تهیه کنید. تمیز کردن با هر چی که به دست شما رسید خودش عاملی است که می‌تواند خط روی قسمتهای براق لپ تاپ شما بیاندازد.
مخصوصا در موقع تمیز کردن صفحه نمایش دقت کنید. معمولا می‌گویند در صورت نبودن پارچه و اسپری مخصوص از پارچه نخی نم‌دار و نرم استفاده کنید. در هر حال از هر نوع فشار به شدت خودداری کنید چون سطح مانیتور در لپ‌تاپ‌ها به شدت ظریف است و ممکن است باعث آسیب بشود و کلی خرج روی دست شما بگذارد!


91/7/20::: 12:16 ص
نظر()
  
  

 

 

تصاویر زیباسازی _ سایت پارس اسکین _ بخش تصاویر زیباسازی _ سری اول

 

خوش آمدید....


91/7/11::: 12:43 ص
نظر()
  
  

آموزش ساخت وبلاگ در پارسی بلاگ

 

برای ساخت وبلاگ در سرویس وبلاگدهی رایگان پارسی بلاگ به آدرس زیر مراجعه کنید:

آدرس سایت پارسی بلاگ www.Parsiblog.com

 

در صفحه اول سایت پارسی بلاگ همان طور هم که در عکس زیر مشخص است در وسط صفحه باید بر روی دکمه " عضویت در سایت " کلیک کنید.

ثبت وبلاگ رایگان

در صفحه باز شده که مانند عکس زیر است باید تمامی جاهای خالی را مانند توضیحات زیر پر کنید.

فرم ثبت وبلاگ

در اولین جای خالی شما باید آدرس وبلاگ مورد نظر خود را با حروف انگلیسی وارد کنید

در جای خالی بعدی همانطور که در تصویر بالا هم مشخص است می توانید نام و نام خانوادگی خود و یا حتی نام مستعاری برای خود با حروف انگلیسی و یا فارسی بنویسید.

نام کاربری : در مقابل این قسمت شما باید یک یوزر نیم با حروف انگلیسی بنویسید از این نام کاربری برای ورود به محیط مدیریت وبلاگ استفاده می شود.

کلمه عبور : در مقابل این قسمت یک رمز برای خود انتخاب می کنید که از این پس با استفاده از آن می توانید وارد محیط مدیریت وب خود شوید.  در انتخاب کلمه عبور بهتر است عبارات یا کلماتی را در نظر بگیرید که به خاطر سپردن آن برای شما آسان باشد و در عین حال قابل حدس توسط دیگران نباشد. از در نظر گرفتن کلمه عبورهایی مانند 12345 ، خود نام کاربری و یا دیگر موارد قابل حدس جدا خودداری کنید .

تکرار کلمه عبور : در این قسمت نیز باید دقیقا همان رمزی را که قبلا وارد کرده بودید، بنویسید.

عنوان وبلاگ : هر کلمه و عبارتی را که در این قسمت بنویسید به منزله عنوان و نام وبلاگ شما ثبت می شود و در بالای وبلاگ به نمایش در خواهد آمد که می توانید این بخش را با کلمات فارسی و یا انگلیسی و حتی سیمبل ها هم پر کنید.

پست الکترونیک : در این قسمت باید یک ایمیل برای وب خود ثبت کنید.

در ادامه شما باید تصویر کد امنیتی را در جایش وارد کرده و بر روی دکمه " ارسال " کلیک کنید. در صورتی که در پر کردن فرم مشکلی نباشد شما به صورت اتوماتیک به محیط مدیریت وبلاگتان هدایت خواهید شد در صورتی که در هنگام پر کردن فیلدها با مشکلی مواجه شدید می توانید از عبارت " ؟ " آبی رنگ کنار آن فیلد کمک بگیرید. در زیر تصویر محیط مدیریت وبلاگ در سیستم وبلاگدهی پارسی بلاگ را مشاهده می کنید.

پنل مدیریت وب

خوب حالا شما دارای یک وبلاگ شخصی در پارسی بلاگ هستید که برای ورود به محیط مدیریت آن می توانید به صفحه اول سایت پارسی بلاگ برگشته و همانطور که در عکس زیر مشخص است نام کاربری و پسوردی را که در فرم ثبت وبلاگ نوشتید را وارد کرده و دکمه " ورود " را بزنید.

ورود به پنل کاربری


91/7/11::: 12:40 ص
نظر()
  
  

چگونه از CD-ROM نگهداری کنیم تا آسیب نبیند؟

 

Cd-Rom دارای 3 موتور الکتریکی . یک لنز . یک برد الکترونیکی و تعدادی چرخدنده است که برای خواندن CD  این اجزا در زمان مناسب کار خود را انجام می دهند .البته درون آن تعدادی لاستیک هم برای گرفتن ارتعاشات وجود دارد. هنگام نصب حداقل با 4 پیچ به کیس وصل شود. حتی المقدور درون کیس بین CD_ROM و CD_WRITER فاصله بگذارید. همیشه باید به خاطر داشته باشیم که سی دی هایی که ترک دارند یا در یک طرف آن برچسب کاغذی چسبانده ایم یا دارای خشهای عمیق هستند را درون دستگاه نگذاریم . احتمال شکستن چنین سی دی هایی درون CD_ROM   به دلیل بالانس نبودن زیاد است . CD هایی را که درون دستگاه می گذاریم بایست تمیز و بدون غبار باشند تا لنز آلوده نگردد. CD_ROM   را برای مدت طولانی بدون استفاده نگذارید!


91/7/8::: 12:27 ص
نظر()
  
  
چگونگی رایت بر روی CD های سوخته !
بعضی از دوستان در زمینه سوزاندن CD استاد واقعا هستند . حالا ... + ولی خوب تقریبا همه به محض این که CD هاشون زیر رایت میسوزه اون رو خرد میکنن و یا دور میندازن . اما به هر دلیل اگر در زمان رایت CD به صورت DATA سی دی شما سوخت اصلا ناراحت نباشید چون اگر مایل باشید می توانید در ادامه CD رو مجددا رایت کنید حتی فایلهایی رو که سالم رایت شدن رو نیز حفظ کنید برای این کار کافی هست که از NERO شش به بالا استفاده کنید . سی دی سوخته خود را در رایتر قرار بدهید حال نحوه رایت را دو باره DATA انتخاب کنید و فایلهایی را که قرار هست رایت کنید را مجددا ADD کنید . در این حالت رایتر از شما سی دی سوخته را قبول می کنه و لازم نیست سی دی خام درون رایتر قرار بدهید. نکته : حتما قبل از ADD کردن فایلها باید بدونید که چه مقدار فضای خالی در سی دی سوخته دارید . اینو باید از میزان پر بودن حلقه پشت CD حدس بزنین ( راه دیگه ای نیست اگه شما راه دیگه ای دارید بگین ! ) و بیشتر از حجم باقیمانده نخواین رایت کنین یعنی اینکه این CD دیگه فقط به درد رایت فایلهای کوچیکتر میخوره ( اینم خودش غنیمته نه ؟ ) و نکته دیگه این که سی دی رو باید خود NERO سوزانده باشه نه کس دیگه حتی شما ! نکته سوم هم اینکه واسه CD های Video و Audio سوخته فکر نکنم بشه اینکارو کرد ! امتحان کنید حتما جواب میده

  
  

گران ترین نام اینترنتی

نام دامنه business.com در اول دسامبر 1999 به مبلغ 6/4 میلیون پوند به فروش رسید. فردی 38 ساله با نام مارک این دامنه را در سال 1996 از یک شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنت در انگلیس با قیمت 150 هزار دلار خریده بود. در همان سال فرزند مارک در یک بخت آزمایی در تگزاس 21 میلیون دلار برنده شد. مارک علاوه بر آن که یک مغز متفکر اقتصادی است یک همسر فداکار نیز به شمار می رود . وی پس از فروختن دامنه گل های الکترونیک eflowers.com به مبلغ 25 هزار دلار و پرداخت 50 سنت به وی برای هر فروش انجام شده در این سایت از مسوولان اداره کننده این سایت قول گرفت تا پایان عمر همسرش هر ماه 12 شاخه گل رز برای وی ارسال کنند.


  
  

فشرده سازی با ویندوز

برای فشرده سازی یک فولدر روی آن راست کلیک کنید و از زیرمنوهای Sendto گزینه
Compressed (Zipped) Folder
را انتخاب کنید تا اطلاعت شما فشرده شوند.
برای ایجاد یک فولدر فشرده جدید بر روی دسکتاپ راست کلیک کنید و روی New بروید
و Compressed (Zipped) Folder را انتخاب کنید حالا می‌توانید فایلهای خود را درون آن بیندازید.
برای گذاشتن پسورد روی فولدر فشرده شده ابتدا وارد آن شوید سپس از منوی File گزینه Add a Password را انتخاب کنید. پسورد مورد نظر خود را دو بار وارد کرده و OK کنید. با این پسورد محتویات فولدر فشرده شده نمایش داده می‌شوند اما نمی‌توان آنها را باز کرد.


  
  

کلید های میانبر بسیار مفید ویندوز

کلید ویندوز= برای نمایش و باز کردن منوی استارت

کلید ویندوز+ d = تمام پنجره ها را minimize و در صورت فشار داددن مجدد maximize میکند.

کلید ویندوز + F = نمایش و باز کردن صفحه SEARCH

کلید ویندوز + E = باز کردن windows explorer

کلید ویندوز + R = باز شدن پنجره RUN

کلید ویندوز + Pause = مشخصات سیستم

کلید ویندوز + L = لوک سیستم

کلید ویندوز + U = باز کردن UTILITY Manager

کلید ویندوز +Q = تعویض کاربر


  
  
   1   2   3      >